Skogskompisar

Skogskompisar seglar i sommarsolen!

Det senaste veckorna har vädret i Göteborg varit helt fantastiskt: varma temperaturer och strålande sol varje dag. Det är verkligen härligt!

I fokus för skogskompisarnas aktiviteter i sommar står segling:

19 och 20 maj var alla skogskompisar inbjuden att vara med på prova-på-segling på Bergsjön. Det var projektet Vattenvana som hade med sig två båtar som barnen kunde segla 10 min on gången. Många barn kom och seglade och stämningen var på topp. Under tiden barnen väntade på nästa segling kunde de geocacha i skogen. Allt i allt två väldigt roliga och lyckade dagar!

I vecka 21 fick sedan eleverna i grupp 3 och 4 åka på skolsegling vid Jubileumsparken i Frihamnen. Det blev i båda fall fina utflykter med många nöjda barn som tyckte det bar både spännande och roligt att få testa att segla – även om det var lite läskig i början.

Vi avslutade dagen med en trevlig picknick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *